Versnel uw bedrijfsprocessen en bespaar honderden uren

Door een grondige analyse van de bestaande processen, de wensen en de gebruikersbehoeften, ontwikkelt Pionect een efficiënte oplossing voor iedere automatiseringsslag. Ons team is goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen die kansen bieden om processen handiger, gebruikersvriendelijker en sneller te maken.

bitmap2x

Via de online klantenportal van energiemaatschappij Eteck hebben klanten nu direct inzicht in hun verbruik en gegevens.

Met behulp van een op maat gemaakte SOAP-API zijn alle klantgegevens direct beschikbaar vanuit de administratie. Naast een efficientieslag verlaagt dit ook de kans op fouten die ontstonden tijdens het invoeren van klantgegevens.

bitmap2x

Voor Hortimax hebben we app ontwikkeld die de werkvloer in de tuinbouw en alle digitale systemen met management verbind. Hierdoor kan iedere tuinbouwondernemer en bedrijfsleider nu nog makkelijker, slimmer, sneller, altijd en overal zijn taken uitvoeren.

De mobiele applicatie is offline te gebruiken in een kas en verbindt zowel alle actuele bedrijfssystemen als een serie bestaande producten van Hortimax.

Autoscaling with AWS, Laravel, CodeDeploy and OpsWorks Chef Automation

By pionect | | 0 Comments

Autoscaling with AWS, Laravel, CodeDeploy and OpsWork Chef Automation For one of our clients there was the need to use AWS Autoscaling to make sure there was always enough capacity and reducing the effect of hardware failure on the side of AWS.   Or as AWS calls it:  “EC2 has detected degradation of the underlying hardware hosting […]