Over Pionect

Op basis van uw online strategie en de gebruikersbehoeften bouwt en onderhoudt Pionect bedrijfsspecifieke software, websites en mobiele applicaties. Wij gaan voor een resultaat waarbij de software, site of applicatie zo feilloos en intuïtief werkt dat de gebruiker geen enkel obstakel ondervindt tot aan het einddoel.

Hoe simpeler hoe beter

Dat betekent dat wij de techniek en het systeem zo eenvoudig mogelijk maken. Een uitgebreide analyse van de klantbehoeften, processen en doelstellingen vormen de basis voor een optimaal systeem waar op een prettige manier mee wordt gewerkt. Datzelfde geldt voor de ontwikkeling van specifieke sites en applicaties of de bouw van webshops en bestelsystemen. Techniek combineren met gebruikersbehoeften is één ding, maar echt een prettige applicatie of webshop bouwen die men zonder na te denken kan gebruiken, dat is wat een succesvolle online toepassing onderscheidt van een toepassing die in de praktijk zoveel als mogelijk wordt genegeerd.

‘Best of class’, schaalbaar en solide

Door gebruik van proven technology en de nieuwste IT-ontwikkelingen leveren wij praktische resultaten: van kleine, slimme oplossingen tot complexe autonome systemen met een korte 'time to market’, zodat uw bedrijf kan doorgroeien.